Theta-metoden.dk

Breve og hilsner

 

 

Her er et lille uddrag fra mange at de breve jeg har modtaget af forældre til børn som har været i behandling med Theta-metoden.

I klinikken forefindes en kinabog, hvor alle er meget velkommen til at skrive om deres erfaringer med metoden.


December 2009

Kære Eva

Du har hjulpet vores 2 unger som havde svært ved at læse - de har fået 10 behandlinger for 1½ år siden. Men vi synes at vi ville give dem en ekstra gang for at se om det ville rette det sidste op. Det har det. Det har givet dem et nyt skub i den rigtige retning. De er begge 2 begyndt at læse noget for sjovt, og lektierne bliver også klaret hurtigere. Læsningen går også meget hurtigere, og de forstår meget mere i de svære tekster. Mathias we nu 15 år og skal på efterskole til sommer. "Det har bare været fedt og har hjulpet mig"

Heidi er nu 13 år. "Dejligt at det går hurtigere med læsning".
Mange kærlige hilsner fra Familien Thomsen fra Sorø.


Onsdag den 25/4 2007.

Hej Eva.
Nicklas skal i dag, i gang med sin 6. behandling. Vi har derhjemme talt om, hvorvidt der er sket nogen forandringer, som tyder på at Nicklas får udbytte at disse behandlinger.

Nicklas havde følgende kommentar:

  1. Jeg er blevet bedre til at styre min vrede.  
  2. Jeg er blevet mere glad.  
  3. Det er blevet nemmere at lære nye ting i skolen.  
  4. Jeg syntes, at jeg bedre kan sidde stille når jeg laver lektier.  
  5. Nu vil jeg gerne kigge folk i øjnene, når de henvender sig til mig.

Eva er rigtig sød og god at tale med. Det er nogle gode historier jeg hører.

Som forældre til Nicklas har vi også følt, at der er sket en forandring. Vi har også fået respons fra familien, som ikke på det tidspunkt, hvor de bemærkede en forandring, var klar over at Nicklas gik til behandling.Vi har blandt andet bemærket, at Nicklas er blevet mere smilende og nemmere at omgås. Der er ikke de helt store humør-svingninger mere. Han er også blevet mere hjælpsom og søger oftere selskab. Slukker for tv eller pcèr, for at gå ud og lege. Han er begyndt at sætte sig stille og roligt ned og læse et blad. Det har han sjældent gjort før.
Nicklas har ikke førhen vidst, hvorvidt han havde lyst til at hilse på folk, når vi fik besøg. Nu kommer han vores gæster i møde med åbne armen, gir en stor krammer og kikker folk i øjnene.

Så alt i alt har vi og Nicklas observeret en mærkbar forandring. Hvor der før var uro, ukoncentration og vrede er der nu ro, koncentration og smil. Dette er også bekræftet af skolen.

De kærligste hilsner og tak for hjælpen
Nicklas, Annette og Ib fra Glumsø.


4. juni 2007.

Før i tiden havde jeg svært ved at høre lydene i ordene. Men efter 8 behandlinger hos Eva kan jeg sige et ord højt og så stave mig frem til det. Forskellen mærkede jeg efter 2 behandlinger.
Jeg har haft meget svært ved at gå til eksamen før i tiden. Men nu kan jeg bevare roen når jeg sidder i situationen og det har givet udslag i nogle gode karakter – så jeg er snart student.
Jeg har også fået det meget bedre med mig selv og kan bedre overskue en stresset hverdag, med en holdning til at tingene ” at det nok skal gå alt sammen”.

Tak for hjælpen.
Nicoline Sørensen 20 år fra Stenlille.


7. juni 2008.

Tusind mange tak for alt du har gjort for vores dejlige børn. De har rykket sig helt vildt meget.
Michelle læser nu 597 ord. Da hun begyndte var det 192 ord og Chris har læst 12½ time på 1 uge. Det er aldrig før sket. Begge børn er meget mere glade, positive og nyder livet.
Vi kan kun anbefale det til alle vi møder og kender.

Mange kærlige hilsner
Carsten og Sanne Wärme fra Præstø


Tirsdag den 13. marts 2008.

Mads er 9 år og han har haft indlæringsvanskeligheder og koncentrationsproblemer. Han kan alfabetet nu, men bytter stadig rundt på d og b. Ellers har han styr på det. Han er blevet god til at høre bogstav-lydene. Mads`s koncentration er blevet bedre. Han har fået større selvtillid, selvværd og han har fået lyst til at skrive. Mads har været glad for at komme her hos dig. Han syntes at det er hyggeligt og rart her hos dig. Han har også fortalt om Theta-metoden.dk i skolen.

Tusind tak for hjælpen.
Mange hilsner fra Mads Siedler og mor Annette fra Ringsted.


Jeg hedder Michael og er 16 år.

Jeg har gået til Theta 10 gange. Jeg er blevet bedre til at koncentrere mig.
Og jeg har sat mit tempo ned, så jeg ikke springer noget over, når jeg læser.
Jeg har fået mere selvtillid, og hår fået mere lyst til at gå i skole.
Men jeg er også blevet bedre til at stave. Og kan bedre forstå de nye ting der bliver forklaret på tavlen i skolen.

Papfar John.
Jeg har været med Michael hver gang. Det har været en oplevelse, at Michael har gået til Theta-metoden.
Dengang Michaels mor kom hjem efter et forældremøde, og sagde at Michael skulle gå til Theta-metoden, modsatte jeg mig det – men tænkte at jeg måtte give det en chance.

Michaels mor havde hørt det fra en anden elev fra klassen der gik deroppe. Det har virkelig overrasket os meget, pengene er givet godt ud.
For Michael er blevet meget mere glad for at gå i skole end før start. Han er blevet mere rolig og afslappet. Det går også bedre i dansk, matematik og engelsk.
For Michael koncentrere sig meget mere over tingene, og bruger tiden, også selvom det kniber lidt med lektierne. Førhen skulle han være færdig, før han var startet med lektierne.
Michael går også til musik og spille elguitar. Det går godt.

Michael har haft 10 gang med Theta-metoden.
Mange hilsner fra Nr. Alslev på Falster.


6. maj 2008.
Lidt om Steffen på 11 år, som har været her og fået behandling. Steffens læsehastighed er øget væsentlig siden start og han bytter ikke så meget om på bogstaverne mere(næsten ikke). Han er ligeledes blevet meget bedre til at stave. Vi oplevede hurtigt at han sov mere roligt om natten. Det har været en positiv oplevelse at komme med Steffenhos dig. Tak for god behandling, omsorg og behandling. Mærkeligt ikke at skulle af sted hertil igen.

Mange hilsner fra Marianne (Steffens mor)


Marts 2007.

Hej Eva
Hold da op…Martin(14) og Jeppe (12) har nu fået 4 behandlinger af dig på en uge. Jeg må indrømme, at vi har prøvet meget forskelligt gennem tiden. Noget med virkning og noget andet uden. Vi vidste ikke helt, hvad og hvor meget vi skulle vente os, af det vi nu er gået i gang med!!
Men igen, det kunne jo ikke skade – og hvis det hjalp, ja så var pegene givet godt ud. Så vi forsøger igen.

Martin er på efterskole på Fyn, så det kan være lidt svært for os at følge med i hvordan det går. Allerede mandag efter 4. behandling ringer Martin hjem og fortæller at han har læst en tekst, som han for 14 dage siden ikke forstod. Nu forstod han det hele. Jubii… Jeg kunne næsten ikke få armene ned og måtte ringe til min søster og veninde med det samme. Martin ringer hjem igen onsdag aften – Bare for at fortælle at han altså er rykket en sværhedsgrad op i læsebøger. Han fortæller, at han har læst lidt i en bog som værelseskammeraten læser.
Han gå altså på hold C hvor Martin selv går på hold A, hvilket er holdet for dem der har størst problemet. De har hold a-b-c-d på efterskolen.
Tro mig det var rigtig svært at gå i seng den aften, men det var for sent at ringe rundt og fortælle min glæde, men den var STOR.
Martin har haft avisudklippet med over til sin dansklærer. Hun er meget interesseret og følger med i udviklingen. Det er dejligt med en lærer der spørger til behandlingen.
Det er jo lidt lettere at følge med hos Jeppe, da han jo er hjemme og jeg selv læser med ham hver dag. Her er der bestemt også sket et skred. Jeppe har hidtil fået sine bøger på cd og hørt dem fordi han ikke har kunne læse selv. Lige nu læser klassen Dødningedukken af Peter Mouritzen. En gyserhistorie med nogle lange og til tider svære ord. Denne bog har Jeppe også fået på CD. Men Jeppe læser den selv og det går helt vildt godt. Han læser højt for mig og det er ganske få ord, jeg giver ham. Han kan nemlig selv. Der er SÅ FEDT. Til at begynde med, troede Jeppe ikke selv på at han kunne….Men det kan han, det har han opdaget. Nu vil han bare kunne læse hurtigt.
Og med det der er sket efter kun 4 gange, ja så skal det nok komme.

Så vi må sige: det virker, det er fedt.
Vi tror på det, og glæder os til de sidste
6 behandlinger.


Onsdag den 2. april 2008.

Joakim er 7 år og går i 1. klasse. Vi fik lidt før jul at vide at han ikke fulgte de andre børn i læsning og at han havde problemer med at huske bogstaverne. Da Joakims storebror er autist og vi har kæmpet mange kampe for ham, var vi meget bevidste om at det ikke er noget i skolen tager særlig meget ”hånd i hanke” med. Derfor begyndte jeg selv at lede efter noget, som kunne hjælpe ham.
Jeg ved nemlig, at det ikke er fordi han er dum! Da jeg hørte om dig, tænkte jeg ”det prøver vi”. Det er nemlig min holdning, at en tidlig indsats sparer mange dårlige dage, mange tårer og mange frustrationer.
Nu, hvor Joakim ligger her for 10. gang, er jeg også meget glad for at vi gjorde ”det”. Joakims selvværd er blevet meget bedre. Han har i den senere tid fået flere kammerater i skolen, han er gladere og han er blevet bedre til at sige ”NEJ”. Han er også blevet bedre til bogstaverne. Han læser meget bedre og han er blevet rigtig god til at genkende ord, som han har læst før.
Så alt i alt, har det været rigtig godt at komme her. Du er også rigtig god til at skabe en god stemning og du har en engels tålmodighed, når det gælder fortravlede mødre, som kommer blæsende ind af døren 10 minutter forsinket og samtidig har glemt at hæve penge! Så for mig, har det også været en oase uden travlhed og jag.

Tak for 10 gode oplevelser.
Hilsen Die Kaspersen – Joakims mor fra Ølstykke.


April 2008. Kasper Larsen, 13 år, Stege.

Nu er det blevet den tiende og sidste gang hos Eva. Jeg synes jeg har fået meget ud af det. Jeg synes jeg er blevet bedre til at læse og stave lange ord. Jeg sover heller ikke så længe mere. Jeg har også fået mere selvtillid og jeg er også blevet mere glad.

Tak for de 10 gange. Hilsen Kasper

Kasper er blevet bedre til at se film med undertekster. Nu kan han slå op på alle tekst tv`s sider. Det kunne han ikke før han kom ned til Eva. Kasper er også blevet en rigtig glad dreng. Hans selvværd er også blevet bedre. Kaspers stavning og læsning er blevet MEGET bedre.Han læser længere ord.

Keld Larsen, Kaspers far.


Hej Eva Juni 2008

Rikke 14 år 7 klassetrin og Mie 13 år 6 klassetrin har begge været til 10 behandlinger hos Eva. Inden vi startede, havde de ikke lyst til at læse, fordi det var for svært, og gik alt for langsomt, syntes de. Men de er begge meget gode til matematik, Så deres problem er primære læsningen. Vi tog en læse prøve på pigerne, de skulle læse 10 min. og så talte vi hvor mange ord, de havde nået at læste, vi talte også læse fejl.

Men bare efter 2 behandlinger læste, vores piger mere jævnt og ikke så mange læse fejl, som første gang og havde ca. 25% flere ord med, det var bare så flot. Men det blev ved.

Efter 8 behandlinger tog vi en ny læseprøve og denne gang havde. Rikke læst ca. 53% flere ord på de 10 min. næsten ingen fejl og læste helt jævnt, og forståelsen er der stadigvæk. Hun læste også i en bog, de skulle læse på klassen. Det gik bare så godt, næsten ingen fejl, og tempoet var i top. Rikke har også fået meget mere lyst til at læse, jeg tror det er fordi, det ikke er svært at læse mere. Hun har også fået mere selvværd og selvtillid .

Mie efter 8 behandlinger læste hun ca. 63% flere ord på de 10 min, næsten ingen fejl og jævnt, forståelsen er også blevet meget bedre. Får næsten lavet alle lektierne oppe i skolen, det blev kommenteret af dansk læren efter ca. 3 behandlinger.( er du allerede færdig)

Mie har også fået meget mere lyst til at læse, og har fået mere selvværd og selvtillid .

Alt det kan vi takke Eva og theta-metoden for.

Rikke og Mie var glade hver gang vi tog turen fra Næstved mod Vordingborg til Eva´s hyggelige kælder. Det var bare så dejligt, at pigerne følte sig trygge, og velkommen hver gang.

Mange hilsner fra John og Anne (forældre til Rikke og Mie)


Onsdag den 2. april 2008.

Joakim er 7 år og går i 1. klasse. Vi fik lidt før jul at vide at han ikke fulgte de andre børn i læsning og at han havde problemer med at huske bogstaverne. Da Joakims storebror er autist og vi har kæmpet mange kampe for ham, var vi meget bevidste om at det ikke er noget i skolen tager særlig meget ”hånd i hanke” med. Derfor begyndte jeg selv at lede efter noget, som kunne hjælpe ham.

Jeg ved nemlig, at det ikke er fordi han er dum! Da jeg hørte om dig, tænkte jeg ”det prøver vi”. Det er nemlig min holdning, at en tidlig indsats sparer mange dårlige dage, mange tårer og mange frustrationer.

Nu, hvor Joakim ligger her for 10. gang, er jeg også meget glad for at vi gjorde ”det”. Joakims selvværd er blevet meget bedre. Han har i den senere tid fået flere kammerater i skolen, han er gladere og han er blevet bedre til at sige ”NEJ”. Han er også blevet bedre til bogstaverne. Han læser meget bedre og han er blevet rigtig god til at genkende ord, som han har læst før.

Så alt i alt, har det været rigtig godt at komme her. Du er også rigtig god til at skabe en god stemning og du har en engels tålmodighed, når det gælder fortravlede mødre, som kommer blæsende ind af døren 10 minutter forsinket og samtidig har glemt at hæve penge! Så for mig, har det også været en oase uden travlhed og jag.

Tak for 10 gode oplevelser.

Hilsen Die Kaspersen – Joakims mor fra Ølstykke.

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login