Theta-metoden.dk

Profil

Jeg hedder Eva Petersen og er 42 år.
Jeg har i mange år arbejdet som Socialpædagog på døgninstitution og dagcenter.

Min klinik, Theta-metoden.dk,  er indrettet i mit hjem. Kælderen er indrettet med venteværelse, toilet, kontor og 2 behandlingsrum.
Der lægges stor vægt på at der i behandlingsfaciliteterne er et dejligt, trygt og roligt miljø.

Min indfaldsvinkel til at være behandler af Theta-metoden, er at jeg selv har oplevet de svære vilkår man som forældre oplevet når man har et barn med indlæringsvanskeligheder og koncentrationsproblemer. Min frustration og magtesløshed gav anledning til at jeg gik på nettet og søgte på ordet: læsevanskeligheder og koncentrationsbesvær. Og så så jeg Mogens Kokholms hjemmeside. Dette var startskuddet på en ubeskrivelig positiv udvikling hos mit barn.

Jeg er ikke i tvivl. Der er faktisk en metode der kan lette problemstillingerne, højne lix-talet og løfte det faglige niveau for børn og unge med læsebesvær, indlæringsvanskeligheder og koncentrationsproblemer, samt for ordblinde i alle aldersgrupper.
Samtidig er Theta-metoden en yderst effektiv behandling mod nervøsitet, eksamensangst, nedtrykthed, udbrændthed og stress. Det er dog flest voksne der kommer - men adskillige unge mennesker har haft stor glæde af metoden.

Den 1/12-2006 startede jeg som behandler og har haft over 600 børn, unge og voksne i behandling med Theta-metoden for deres læsevanskeligheder m.v.                  
Statistisk kan jeg se at det er over 90 % der kan spore en positiv og succesfuld effekt af metoden.

Metoden er så succesfuld, at der i flere omgange har været fokus på Theta-metoden. Bla. foretræde  for Folketingets Uddannelsesudvalg den 27/2-07, Tv-indslag i Tv2øst, artikel i aviser og ugeblade mm.
 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login