Theta-metoden.dk

Hvad er Theta-metoden?

Theta-metoden bygger på en viden om hjernens målbare, elektroniske svingninger. Der sendes skiftevis meget hurtige lys- og lydsignaler til venstre øre/højre øje og omvendt. Dette er medvirkende til at ubalancen mellem de 2 hjernehalvdele ophæves.

Selve behandlingen foregår således:
Man ligger behageligt med tæppe over sig, i et rum med afdæmpet belysning. Man forsynes med høretelefoner og briller. Ofte falder man i søvn, hvilket ikke har nogen betydning for behandlingsresultatet.

I høretelefonerne høres forskellige elektroniske lyde og afslapningsmusik og i de specielle briller blinker der et rødt lys. Samtidig høres den specielle taleterapi via en CD.
I taleterapien bruges visualisering, så derfor er det en nødvendighed at man har evnen til at visualisere til at skabe billeder i fantasien.
Prøv hjemme at skabe et billede inde i hovedet. For eksempel et juletræ, en gåtur ved stranden eller noget helt andet. Hvis du ikke kan danne sådan et billede inde hovedet, vil du sikkert få en reduceret effekt af behandlingen.

Det er vigtigt, at den person som modtager behandlingen, er motiveret for behandling. Desværre er det set, at forældre presser deres barn til behandling - hvilket er helt forståeligt - men det hjælper ikke hvis barnet/den unge ikke selv ønsker behandlingen.

Antallet af behandlinger er meget individuelt, men man skal påregne mellem 8 og 10 behandlinger. For at få den bedste effekt anbefales det, at de 3 første behandlinger ligger tæt op af hinanden. Gerne inden for 8 dage. Derefter 1- 2 gange om ugen indtil ønskede resultat er nået.

Følgende personer kan ikke behandles efter Thea-metoden: Personer der lider af fotosensitivitet, epileptikere, narkomaner, personer der lider svært af hjerte-/kar sygdomme, personer med hjerneskader og personer som tager medicin der påvirker centralnervesystemet.
Når man taler om personer der lider af fotosensitivitet (skjult eller ikke) kan man føle ubehag ved at se på diskoteks lys, blinkende lys, lys fra udrykningskøretøj, computerspil med meget blink og billedskift, bliks lys fra kamera, flimrende reklamespot mm.

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login